Monday, January 25, 2010

dpt duit bile login facebook?????!!!!!!!!!!!!


KORANG SUKE DUIT??????
KORANG NAK DUIT????????
MANE NAK CARIK DUIT?????????


hah! sure korg pening kan mane nak cari duit poket lebey...mcm2 bende sume perlukan duit skang..

nk byr bil air, elektrik, internet, topup hp, bil hp, insurans, makan, minum, minyak kereta, tambang tol, blanje member, duit beli rokok (sape yg smoke je la), hutang kolej la (kalau xbyr xleh amik exam..scarrrryyy ok!)..

so, ade cara sbnrnye and telah terbukti berkesan..xperlu jual produk, xperlu merayau2 cari pelanggan, hanya dengan satu klik, facebook boleh membantu..korg sure ramai member kat facebook kan..so gune kan peluang ni..modal hanye RM 100..setelah akaun anda diaktifkan oleh sponsor anda, then anda perlu mencari 4 org kawan/ahli utk menjana pendapatan seterusnya....saye telah mencuba dan berhasil..dlm sehari terus pulang modal..hari-hari berikutnye,sudah pasti..insyaAllah...

mari bersama2 membantu mengurus wang dengan bijak..so kalo korg nak join/ nak tanye ape2, just msg me at snfarhana@gmail.com or facebook me "farhana shafie"

thanks ya!

0 comments:

Related Posts with Thumbnails