Sunday, November 28, 2010

ahad yg indah

assalamualaikum

*****

bgn pagi gosok gigi, cuci muke, xpyh ma
ndi (jimat air) and zzooomm....

pelik bukan, hari ahad rajin bebeno nk bgn pagi..

kalau kt rumah ni, mak sampai dah siap masak tghari barula muke ni terjegil kat dapur

sbnrnye harini berjaya meng"excercise"kan diri..harus! lemak bagai bergembira mengecilkan salur2 darah di badan.

so hari ni ke taman cabaran,putrajaya utk cycling
ni bukan cycling mcm rekreasi
jln2 mkn angin tu ye..



ni terbaik punye aktiviti yg mmg akan kuarkan peluh sampai hyponatremia..pastu jd electrolyte imbalance..ahaha

total loop ade 7.5 km lebih kurg 18 checkpoint..tp sy sempat abiskan 4 checkpoint je..looser gile! salahkan stamina yg dah pancit ni..

reason sy stop dari meneruskan cycling ke checkpoint lain sbbnye almost fainted, hypotension dah rasenye and mmg shortness of breath gile2...so might as well stop and turun main2 kat bawah je instead of teruskan and menyusahkan org nnt kalau tetibe pengsan..


aim akan dtg--> tingkatkn stamina and abiskan sume checkpoint yg ade..


ok..enjoy pic!






p/s: ade sorg instructor kat ctu rilek je cycling from taman cabaran-Port dickson- taman cabaran ( start kol 8 a.m- 12 noon, blk kg cycling, gi kuala kangsar for tournament pun cycling from KL (hardcore gile!)






Monday, November 22, 2010

quote of the day

"sometimes u have to allow yourself to be weak in order to grow stronger"
- xoxo-




Sunday, November 7, 2010

special entry to my besties..FADOT!!!





5 th November 2010

an important date for my bestfriend..
she is now a wife to a husband named Rahman..



fadot, semoga kamu menjadi isteri yg solehah dan bahagia melayari alam rumah tangga

semoga persahabatan kita yg indah ini akan terus berkekalan..biar apa pun status yg berubah, status persahabatan ini akan tetap sama..




to my dearest fadot,
a cheerful person, a very talkative ever among us..
i'm happy for u..
may u have a wonderful married life ahead with Aman..
to Aman, jage fadot baik2..

i will surely miss u my fren..ur 'kepoh'ness, ur kelam kabut, and ur kind heart..





SELAMAT PENGANTIN BARU NURFADHILA AND RAHMAN


Related Posts with Thumbnails
There was an error in this gadget

Turby The Turtle Virtual Pet