Friday, June 24, 2011

tgk sunset jom

tgk sunset kat mane???
takde la jauh sgt..dkt2 ngn my hometown je..


disebabkan Mr.SIZ kene gi outstation kt Pangkor, so dgn tak malunye sy pun balik la ke rumah jugak..padahal nk gune alasan nk suh kereta die angkut brg2 sy yg berkotak-kotak [ utk pengetahuan, sy skrg dlm operasi memindahkan brg2 setelah tamat belajar]..nak harapkan si comel putih savvy tuh mane muat nak angkut sekaligus, so mari ambil peluang nih..

lgpun, mmg kene balik jugak sbb nak amik roadtax..tak perasan selama ni dah ke hulu ke hilir ngn kereta tamat roadtax sejak april 2011..

ok, byk plak bebel...
die kene gi pangkor sbb kene bg ceramah, satu hari je pun..selesai urusan kerja, mr.siz lepak rumah sy..and petang tu kitrg gi tgk sunset sambil lepak2 minum tepi pantai..best betul angin sepoi2 bahasa..


ni maybe minggu terakhir jumpe..pasni, i'm going home for good and start kerja..wuhuuu..tak sangke dah nak jd career woman dah..
pasni, entry pun cite pasal kerja je la..xde bunge bunge dlm hati ade taman la yo.



so, tggu je la jemputan dari kami ye nnt..masa dan ketika akan diberitahu..

0 comments:

Related Posts with Thumbnails