Monday, July 4, 2011

kisah benar




korg pernah rase kurang confident tak bile berdepan ngn org ramai di saat muke bagai permukaan bulan..
yela, kite org perempuan ni ade je waktu2 tertentu yg dihujani jerawat kan..kan kan..
tak kisah la, time korg stress ke, dtg bulan ke, or ape2 yg wat hormone kurang stabil

same goes to me here..
muke takdela licin bak kulit epal, tp xdela teruk sgt mcm kawah gunung berapi (nauzubillah..)
cam biasa2 jela, time cik peot dtg menjengah, time tula die muncul..
tp nk dijadikan cerite ade satu masa nih, jerawat mcm suke2 je nak tumbuh xkire masa..so, tgn pun gatal la try mcm2 produk konon nak ilangkan jerawat cepat2..sekali, xtaula tergune produk ape yg mungkin tak sesuai ngn kulit, trus meradang jerawat tuh, jd makin teruk..kalau kecik takpe, ni dh besar cop ibu jari kot!

time tu last year (2010) lagi 3 mggu nk raye kalau tak silap..
mcm2 dah try, cara homemade tradisional pun x jalan..
gi klas pun org asyik tanye knape dgn muke..lecturer pun siap tanye..ahhaa, hanye grupmate sy je tau sape lect yg concern sgt tuh =)

sampai la ade satu masa ni tgk2 kat internet/blog, jumpe satu produk..
bile dah bace testimoni penggune2 yg lain, maka sy pun nekad la nak try..takut jugak dlm hati ni..

alhamdulillah..semuanya beransur pulih..and just nice before raya semua kerunsingan tuh hilang and beraya dgn gembira! syukur alhamdulillah..

until now still gune produk tu..tp bukan hari2 la (sbb ia kecik cinoet, nnt cpt habis)..on and off gune facial wash lain jugak..
skang ni tgh terfikir utk jd dealer for that product, so sesape yg rase nak try, can ask me..sy sgt berbesar hati utk kongsi dgn anda semua =)

ni die bukti setelah hampir setahun menjadi penggune setia

p/s: gmbr2 dibawah adalah yg asli..tiada sebarang peng"edit"an terhadap gmbr tersebut..just edit utk susun pic je =)






taken during aidilfitri 2010

*
*
*
*
*
*
and this is my latest photo
nape??? tak percaye ke...





1 comments:

yAna said...

gne produck ap?kalo bleh share la..hehe

Related Posts with Thumbnails