Monday, September 26, 2011

1st day at work



Sy sungguh happy pagi ni bila on da way ke tempat kerja pada hari pertama
tiba-tiba dpt satu sms berbunyi...

******
*****
****
***
**
*

" Tahniah dan selamat memulakan kerjaya sebagai doc. Apak bersyukur ke hadrat ILAHI cita2 mak dan apak dimakbulkan disamping usaha kuat angah. Pesan apak, dgn kejayaan ini sentiasalah bersyukur seterusnya berusaha menjadi seorg doctor yg berjaya, beriman dan disegani. I'm proud of you Dr. Siti Nor Farhana.. Selamat Maju Jaya"

*****
***

mesti korg pelik pesal la sy nak kene happy sgt kan..for ur information, my dad orgnya garang..dari kecik mmg sy takut sgt dgn die..so bila once in a while dpt sms sweet camni mmg rase happy and terharu sgt..terus rase bersemangat nak gi kerja...
and mesti korg pelik pesal la nak kene ber sms padahal sy dok kat rumah je pun..hospital pun sebelah je.. sbbnye apak balik kg smlm, so pagi ni die takde kt rumah utk tgk anak die gi kerja..

*****
***

thanks to u syg coz selalu support sy tak kire masa..he sms'ed' me "Love u syg..enjor ur first day at work"
yeah...i really enjoy my first day coz belum start tagging posting lg..pasni mmg awk akan dpt sms dari sy yg asyik mengadu je la kot..

*****
***

and not to forget million thanks to my mum..she also works in the same hosp..kat bahagian admin and mak in-charge HO..so kesimpulannye segala urusan lapor diri sy hanya lapor kat mak je...ahahahaa...kalau lapar leh jumpe mak and mintak makanan..best best!


okla..dah penat...esok lusa kalau xpenat kite sambung k...

1 comments:

anne.zaqwan said...

congrats darling! im so happy for u too..terlupa nak sms ko harini even dah berniat dari semalam. semoga jadi doctor yg baik dan berjaya. bestnye ramai kawan doctor, boleh dpt consultation free! luv!!

Related Posts with Thumbnails
There was an error in this gadget

Turby The Turtle Virtual Pet